Cursus Tijd & Licht in De Coenen – Amsterdam

Naast een cursus kwantumfysica en bewustzijn geef ik ook een vijfdelige cursus over Licht, tijd en ruimte. Op dit moment wordt die gegeven in Tilburg, maar dat is voor veel mensen nogal ver weg, zeker als je in Amsterdam of nog verder weg woont. Daarom is er een initiatief gestart om deze cursus in het najaar in activiteitencentrum De Coenen in Amsterdam aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Voordat die daadwerkelijk ingepland wordt, willen we eerst de belangstelling peilen. Die kun je, vrijblijvend, aangeven via info@decoenen.com. Lees ook de betreffende CoenenMail van 23 Maart. Op de 2e pagina van de CoienenMail vind je de info.

Klik op bovenstaande afbeelding om de hele pdf te downloaden

Voor de inhoud van de cursus Tijd & Licht, zie:

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc studeerde af in de technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Hij behaalde tijdens zijn werk in de automatisering in 1993 een master of science in kennistechnologie bij het CIBIT verbonden aan de Utrechtse universiteit. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. De inhoud van zijn cursussen is samengevat in zijn boek 'Kwantumfysica, informatie en bewustzijn'. Dit boek is ook in het Engels gepubliceerd onder de titel: 'Quantum Physics is NOT Weird'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *