Cursus Tijd & Licht start op 10 maart op locatie.

Op 10 maart gaat de cursus Tijd & Licht van start bij de Hovo Brabant. Gelukkig op locatie, het Factorium in het centrum van Tilburg op 15 minuten wandelen vanaf het centraal station. Voor informatie over de inhoud zie hier.

Inschrijven is nog mogelijk. Aanmelden bij Hovo Brabant.

Bij de cursus hoort een boekje in de Gulden Ratio reeks, Kwantumfysica, Tijd, Licht en Ruimte, uitgegeven door Obelisk Boeken in Breda. De verwachting is dat het online te bestellen is vanaf begin maart. Maar bij de cursus krijgt u ook een pdf die u zelf kunt downloaden. Het internet adres (URL) voor de download krijgt u bij aanvang van de cursus.

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc studeerde af in de technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Hij behaalde tijdens zijn werk in de automatisering in 1993 een master of science in kennistechnologie bij het CIBIT verbonden aan de Utrechtse universiteit. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. De inhoud van zijn cursussen is samengevat in zijn boek 'Kwantumfysica, informatie en bewustzijn'. Dit boek is ook in het Engels gepubliceerd onder de titel: 'Quantum Physics is NOT Weird'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *