Kwantum computers

An Easy Leap Into Quantum Computing © LiveAtPC.com

Er komen nogal eens interessante berichten langs over kwantumcomputers. Over de hele wereld is men druk bezig om kwantumcomputers met behulp van zeer ruime budgetten, gefinancierd door overheden en softwaregiganten als Microsoft en Google, te bouwen. Ook in Delft – QuTech – zijn ze daar zeer intensief mee bezig. In plaats van daar, over diverse berichten verspreid, aandacht aan te geven heb ik er een speciale pagina op mijn website aan gewijd. Hij staat ook in het hoofdmenu. Op die pagina komen ook de actuele links te staan naar wat mij betreft interessante en voor leken leesbare artikelen over dit onderwerp.

Kijk daarom dus op Kwantum Computers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *